Hudpleje

LED LYSTERAPI SILIKONE MASKE

Led Lysterapi, et avanceret hudforbedring system via innovativ lysterapi. Masken der løfter, vitaliserer, strammer op, nedbryder inflammation og jævner linjer samt pigmentskader.
Masken er genopladelig, let at have med på weekendrejsen af blød silikone af højeste kvalitet for den bedste komfort og yderst effektive
resultater.

Ved brug af LED Silikone Masken af IZANEL Copenhagen sættes blodcirkulationen i gang, huden boostes og ser sund og vital ud.
Brugen af LED Silikone Masken øger produktionen af collagen og elastin som holder huden spændstig og ungdommelig. Inflammation i huden elimineres og
pigmentskader mindskes eller neutraliseres helt.

1. Hvorfor er den så fantastisk?

 • 4 Funktioner Rød, blå, gul og alle farver i en.
 • Genopladelig.
 • Blød Silicone
 • Let at have med i rejsetasken.
 • Ledningsfri.
 • Samme styrke som den i vores salon

BRUGES I 98% AF SALONENS
BEHANDLINGER

ØGER CELLEDANNELSEN OP TIL 150%
Med blot 10-15 min. 3-5 gange ugentlig øger du dannelsen af nye
collagen celler. Resultat: spændstig og jævn hud.

2. Behandling på professionel niveau 

Genopliv din hud indefra med
IZANEL Copenhagen LED
Lysterapi system
Behandling af din hud indefra
og ud, nyt liv huden allerede fra
første gangs brug af den.

Undervejs vil du mærke hvordan hudstruktur ændres og strammes op. Ved behandling af acne vil du se resultater løbende, og fast brug af masken vil sikre at dine udbrud bliver færre og færre hvor hver dag der går.

Hudpleje terapeuter anbefaler brug af Lys Terapi 3-5 gange ugentlig, og siden vi ikke kan tage i skønhedssalon de antal gange ugentlig, så kan vi bringe salonen hjemme til vores hyggelige hjørne.
Giv dig selv de 10 minutters ro og behandling 3-5 gange ugentlig.

Lyset har også beroligende evne over for vores sindsro, roen forstærkes af det hyggelige hjørne med en varm kop kaffe eller the, giv dig delv den pause et par gange om ugen.

3. Styrk effekten

 • Rens din hud før brug.
 • Smør din serum ud over hele ansigtet.
 • Kom din øjencreme på.
 • Tænd din maske og kom den på.
 • Rens masken med en vatrunddel efter brug.
 • Afslut så din pleje ritual når du er færdig med LED MASKEN.

Din serum kan være hvilken som helst, vi anbefaler dog IZANEL Copenhagen A-vitamin serum (på lager midt nov. 2020)
en serum der blidt arbejder på hudens foryngelse uden downtime.

Det er bevist, at A-vitamin fremskynder fornyelse af hudceller og stimulerer kollagenproduktionen, og dette kraftige vitamin kan ikke kun forhindre, men vende tegn på for tidlig ældning såsom linjer og pigmentering.

IZANEL Copenhagen A-vitamin er en mirakelserum mod acne, ardannelse og overbelastning af huden, mens det afslører en lysere og glattere hudfarve.

A-vitamin kan være hårdt på huden. Så det at vælge det rigtige Retinol-infunderede produkt til din hudtype er et must for at undgå ubehag. IZANEL Copenhagen A-Vitamin Serum Complex 0,2% er et rigtig godt sted at starte. A-Vitamin serummet indeholder hyaluron og RTWL (Reducing Transepidermal Waterl Loss) som er stresset hud.

IZANEL Copenhagen hudpleje af Hår & Makeup Artist – Kosmetolog igennem flere årtier som til dagligt er i sin salon, MYSTYLIST og igennem erfaring og kundernes ønsker og behov har udviklet sine produkter som skal skabe de resultater vi ønsker og som vores hud har brug for som det udvikler sig med årene går.

Skriv et svar