Hår & Makeup

Blogger om IZANEL makeup

IZANEL Nåede altså også ud til den sejeste, smukkeste og meget inspirerende kvinde på følgende blog:

En blog der runder alt i den voksne kvindes verden, en blog der inspirerer på højt niveau, en blog af Pia Trans

En så inspirerende og kvalitetsbevidst kvinde der har ord i sin magt, siger hun er begejstret for produkterne, lige nøjagtigt hvad Hår & Makeup artisten og kosmetologen med 20 års erfaring i branchen forventer at høre om sit brand.

Ufattelig inspirerende og sympatisk kvinde skriver følgende om vores makeup

LÆS MERE HER

BB Cream

  • Fugter og plejer på samme tid.
  • Indeholder hyaluron.
  • Indeholder niacinamid.
  • Let pigmenteret.
  • Næsten usynlig på huden
  • Giver dig en glødende smuk hud.

Fineste pigmenter

Vores pudder produkter er gennemarbejdet af flere omgange for at opnå et naturligt udfald på huden, et udfald der ikke må kunne spores.
IZANEL Copenhagen produkterne er ikke til at spore på huden ej heller de sætter sig i linjerne.

IZANEL Copenhagen BB Cream

BB-cremen indeholder, udover ginseng, aloe vera og forskellige urter, også hyaluronsyre, som er helt uundværligt til den voksne hud. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i vores krop, men i takt med at vi bliver ældre, falder produktionen. Og det er trist, for hyaluronsyre har den fornemme egenskab, at den binder væske. Masser af væske.

IZANEL Makeup er til kvinden der vil have luksuriøse produkter med indhold der giver mening. Med ingredienser som er plejende, fugtende, anti-agende og føles som silke på huden, næsten ikke til at mærke at man har noget på.

Hvorfor IZANEL?
IZANEl er sammensat ingredienser som Hår & Makeup Artisten med glæde kan bruge på sine uge piger. Produkterne er allergi testede på laboratoriet og i salonen på kunder med meget sart hud.

IZANEL pudderprodukter er af de fineste pigmenter og yderst aktive ingredienser, det betyder, at du få de fineste pigmener som sætter sig på huden som silke.

Hyaluron, niamicid, E-Vitamin, Aloe Vera & Antioxidanter findes på kryds og tværs af vores produkter.

Skriv et svar