Hudpleje

Huden bliver tynd ved brug af A-Vitamin

Myte eller ej?

I min sidste nyhedsmail skrev jeg om min A-Vitamin serum fra mit mærke IZANEL Copenhagen.
Men hvis huden bliver tyndere og mere lysfølsom ved brug af A-Vitamin Serum, hvorfor vælger man så dette som ens første hudplejeprodukt?

 

Det har jeg valgt af mange årsager!

Det har jeg valgt fordi, at Retinol har vist og bevist sit værd om og om igen, og undersøgelser har dokumenteret dette gang på gang. 
Lidt af den dokumentation er der tale om her: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2699641/
Netdoktor.dk har også været inde og kommentere på det: https://netdoktor.dk/til-kamp-mod-hudens-aldringstegn.htm

Jeg har især gjort det, fordi jeg selv har haft brug for den i forbindelse med min egen hud og voksen-acne, en frygtelig hudtilstand som voksen og endnu værre end det, en voksen i mit fag .

Så lad os slå hammeren hen over den myte en gang for alle. 

 

Bliver huden tyndere ved brug af A-Vitamin?

Nej det gør den ikke, tværtimod så går det den anden vej. Retinol (familiemedlem af A-Vitaminen) er en super booster i den afdeling, da den er med til at sætte gang i kollagendannelsen. Med alder vil huden netop blive tynd, fordi vi allerede fra en alder af ca. 25 år danner mindre og mindre kollagen, og derfor er Retinol et must, hvis man ønsker sig en smuk og spændstig hud. 

Er det så for sent at starte med A-Vitamin når man er +40 år? 

NEJ, NEJ og atter NEJ. 
Begynd på A-Vitamin Serum nu, det er aldrig for sent.

 

Nedetid med Retinol

Hvad er nedetid? Ved brug af A-Vitamin kan huden godt blive tør i forskellige grader, den kan også godt blive lidt irriteret, den kan blive rød og den kan kløe lidt. Men det skal ikke stoppe dig fra at komme i gang med at bruge IZANEL Copenhagen A-Vitamin Serum.

Toleranceopbygning

Med alt A-Vitamin skal huden have lidt tilvænningstid. Huden skal lære at arbejde med aktive ingredienser, og derfor skal man starte blidt ud. IZANEL Copenhagen Serum er netop bygget ud fra min egen erfaring med brug af A-Vitamin i forskellige grader, og ud fra hvad i skønne kunder melder tilbage i forhold til jeres hudpleje.

 

Da A-Familien har forskellige medlemmer og disse med forskellige styrker så kigger vi lige nu udelukkende på IZANEL Copenhagen A-Vitamin (Retinol) Serum.  
IZANEL Copenhagen A-Vitamin Serum er en Retinol serum, som også indeholder Aloe-Vera og Niacinamid, som er med til at fugte huden, og således undgår man at opleve tør og irriteret hud, som ellers tit er forbundet med A-Vitamin.

Hvor tit og hvor længe?

Hvor tit kan man bruge IZANEL Copenhagen A-Vitamin Serum?
Den kan og bør bruges både morgen og aften, den påføres direkte på renset hud som det første, efterfulgt af din dagcreme om dagen og natcreme om aften.

Hvor længe skal man bruge A-Vitamin?

Det skal man altid, hvis man altid vil have en smuk, spændstig, jævn, vital, acnefri, pigmentfri og rynkefri hud. 

 


KØBES HER

Nybegynder

Som nybegynder med A-Vitamin serummet skal man have tålmodighed, der går nemlig ca. 3 måneder, før du ser de første forbedringer, men dette kan også tage helt op til 1 år. Men så skal du glæde dig, for resultaterne er til at se og følelsen af en forbedret hud er helt igennem fantastisk.

 


KØB DIN SERUM HER

Related Posts