Hudpleje

De 10 Skønheds Bud

Efterårets bedste tips til sund og balanceret hud


Shop dine produkter


Kontakt på 41363636

Her er en GARANTI (som ellers sjældent er mulig af give i disse dage), men jeg kan med sikkerhed garantere
dig en meget usikker vejrudsigt… og det har betydning for din hud.
Uforudsigeligt og skiftende efterårsvejr vejr kræver, at du finder dine varme sweatere, støvler, regnjakker
og evt. handsker og huer frem. Jeg er sikker på, at du har klaret den del, men ansigtshuden skal også have
lidt mere kærlighed, for den kan i høj grad mærke ændringerne – også før du måske selv bemærker det.
Vores daglige hudplejepraksis skal ofte ændres, optimeres eller tilpasses alt afhængig af hvad din hud har
brug for når vejret skifter.


IZANEl
Skønhedsoasen

Besøg os på Frederiksberg


Book NU

Velkommen til IZANEL Copenhagen

10 efterårs tip

For en sundere og smukkere hud

1. Undgå et langt brusebad eller karbad

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Vores hud bliver noget mere tør i denne tid på året og dette bliver desværre kun værre hen ad vinteren. De kolde temperaturer kan godt give os lyst til at tage et skønt, langt og varmt bad, men det er måske ikke særligt værdsat af din hud (eller din elregning lige i øjeblikket).
Huden bliver mere tør af temperaturskiftet hvilket let forværrer evt. rødme og hudirritation og som resultat heraf, kan huden komme til at kløe. At undgå meget varme temperaturer på huden er derfor det første skridt mod en sund efterårshud.

2. Brug dagcreme hver dag fra morgenstunden

. . . . . . . . . .

Nogen siger at behovet ikke er der, og derfor glemmer man at bruge en dagcreme. Jeg taler dog både af egen erfaring, og den erfaring jeg har fra arbejdet med kunders hud dagligt, når jeg siger, at dagcremen bør være en lige så integreret del af ens morgenrutine, som det at tage frakken på
inden man går ud ad døren. Hertil anbefaler jeg at bruge en Dagcreme som også indeholder SPF filter så slipper du for step 4. For selvom du måske ikke tror det, så påvirker solen også din hud gennem skyerne.

3. Vask huden i mild ansigtsvask

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En mild ansigtsvask er fantastisk om efteråret. Ansigtet bliver i løbet af dagen udsat for diverse påvirkninger hvilket ikke er meget anderledes om efteråret når blæst og regn bliver fast rutine. Når man går aftenen i møde, er huden derfor ofte mindre ren end man lige skulle tro. Rens huden; både morgen og aften.

4. SPF, også nu

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Skadelige UV-stråler er den overvejende årsag til hudkræft og for tidlig aldring. Selv når det ikke føles varmt udenfor, er solen stadig lige så intens, som den er om sommeren. Brug altid solcreme – også selvom det er køligere udenfor og solen ikke er til at se for skyerne. Spring dette step over, og brug en Dagcreme med SPF. Så slår du to fluer med et smæk.


5. Serum & Natcreme

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Et serum giver ekstra pleje og styrker din hud. Ligesom vi i de kolde måneder tager en ekstra trøje på, eller har et par strømpebukser på under vores bukser, så fungerer det på den helt samme måde med et serum til dit ansigt. Min absolut favorit er selvfølgelig en IZANEL A-Vitamin Serum, som blandt andet aktivt arbejder på at udjævne linjer, minimere akne og reducere pigmentskader.


6. Blid Exfoliering/Peeling 2. min – og kun én gang ugentligt

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En absolut favorit for mit vedkommende er vores Gentle Exfoliator, fordi den har så mange fordele og gavner huden når det gælder anti-age, ar, akne og pigmentskader. Den skal være med til at fjerne evt. tørre flager og døde hudceller, så din hud får frihed til at genskabe sin egen glød og dermed sikrer dig en sund og velbalanceret hud.


7. Luftfugter

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En luftfugter gør det også godt. Når du tænder for varmen derhjemme, så trækker varmen fugten fra luften. En luftfugter fører derfor fugt tilbage til luften og kan hjælpe med at holde huden balanceret på den front. Hermed undgås igen for tør hud i de kolde måneder.


8. Fugt hænderne grundigt

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hvis ikke dette er blevet til en vane eller et alvorligt behov efter alt den sprit vi har brugt under Corona, så er det på tide at give lidt ekstra kærlighed til hænderne nu. Vores stakkels hænder og fødder gør et meget stort arbejde igennem en dag, uden at vi gør os tanker om, hvor meget vi
faktisk har brug for dem. Hænderne er også de første vi ser på, når vi møder folk, så der er mange grunde til at holde dem både smukke og sunde. En god og fugtende håndcreme er stærkt anbefalet, en endnu større anbefaling er en god manicure som du kan booke ved at klikke på billedet.


9. Fødder, albuer, decolleté & hals

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Visse steder på kroppen, som for eksempel på halsen, har vi meget tyndere hud end på resten af kroppen. Andre steder på kroppen er bare bedre gemte, så vi glemmer at passe dem. Men når du om sommeren gerne vil have en smuk kjole på, så er hals, decolleté, albuer og helt klart også fødderne, de steder vi viser frem, og derfor er de lige så vigtige at pleje, selv om de er gemt væk om efteråret og vinteren. Når du alligevel kommer en dagcreme, serum og natcreme på så træk hænderne ned forbi halsen og ned til din decolleté. Skulle du have en lille rest af hudplejeproduktet i hænderne så kom det på håndryggen. Det vil du takke dig selv for på længere sigt. Anbefalet behandling for Decollete & Hals er Microdeedling læs mere her : Hudpleje – (izanel.dk)


10. Bodylotion og bodyscrub

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Visse steder på kroppen, som for eksempel på halsen, har vi meget tyndere hud end på resten af kroppen. Andre steder på kroppen er bare bedre gemte, så vi glemmer at passe dem. Men når du om sommeren gerne vil have en smuk kjole på, så er hals, decolleté, albuer og helt klart også fødderne, de steder vi viser frem, og derfor er de lige så vigtige at pleje, selv om de er gemt væk om efteråret og vinteren. Når du alligevel kommer en dagcreme, serum og natcreme på så træk hænderne ned forbi halsen og ned til din decolleté. Skulle du have en lille rest af hudplejeproduktet i hænderne så kom det på håndryggen. Det vil du takke dig selv for på længere sigt. Anbefalet behandling for Decollete & Hals er Microdeedling læs mere her: Hudpleje – (izanel.dk)

NYD EN STUND FOR DIG SELV

Enten ved at implementere de steps vi har givet for oven eller besøg os i vores skønheds oase på Frederiksberg.


BOOK HER

Related Posts