Hudpleje

Kan mundbind give uren, irriteret og acne hud??

Det spørgsmål er landet i min indbakke og sms indbakke uttalige gange under denne pandemi periode.

Og hvis nogen står for skud, når man taler om acne så er det mig selv. Heldigvis har jeg været i det her fag så længe nu og ved hvad der virker for mig og hvad der ikke virker.

Efter et langt årti i hudplejen og med div. hudtilstande har jeg lært at følgende råd har været rigtig gode for mine kunder i skønhedssalonen.

 

Hvad sker der når vi har et mundbind på?

 • Hvad sker der når vi har et mundbind på?
  Mundbindet indelukker huden så den bliver helt svedig, det bliver endnu værre af, at vi udånder i den og huden bliver våd. Står man så udenfor og tager mundbindet af så bliver huden kold og ændrer igen tilstand når man træder ind i varmen.
  Alt dette ændrer hudens PH værdi, talgproduktionen stiger især hos dem der har tendens til acne i forvejen.

Læs mere om hvad du kan gøre her under. Der er råd til dig som har irriteret hud men også til dig der har acne tendenser eller også dig der allerede har været uheldig med et acne udbrud.

Irriteret Hud

Irriteret hud kan være ekstra tør hud, den kan blive ubehagelig tør.

Den kan være meget sart og se meget rød ud i værste fald kan den også klø eller bare føles meget ubehagelig.

 1. Start med at rense huden både morgen og aften
  Hertil anbefaler vi, at bruge produkter rettet til sart hud som kræver en smule mere kærlighed. Vi anbefaler følgende produkter som kan købes direkte fra vores skønhedssalons hjemmeside:
  Vask til tør og sart hud
  Vask til uren eller acne hud

2. Peeling / exfoliering / Skrub
Flere navne  men et formål. Exfoliering fjerner det døde cellelag så huden kan “ånde”igen, udover det, sikrer du dig, at huden kan tage imod de øvrige produkter den plejes med.
En peeling vi meget stolt kan henvise til som passer alle hudtyper og hudtilstande er vores helt egen IZANEL Copenhagen 2 min. peeling som man kan bruge 1-2 gange ugentligt. Det er altafgørende for din hudpleje med en peeling.

3. Urenheder eller Acne
Her kræver det tålmodighed og vedholdenhed. Når vi taler om vedholdenhed, mener vi at hudpleje er altafgørende. Lige så afgørende er det ikke at bruge for mange produkter, men at blive i en fast og kontinuerlig rutine.
Hertil skal du sikre dig en god serum IZANEL Copenhagen A-Vitamin Serum er en redning mod acne. Den kan bruges lokalt men også på hele områder.

En serum der er udarbejdet fordi, at jeg som kosmetolog ikke kunne slå min acne ned i nogle år med andet end denne.

Efter man har påført sin serum, skal den følges op af en god creme der giver huden fugt og beroliger den.
Om dagen er det meget vigtigt, at huden er beskyttet mod solstråler vi elsker denne solcreme, der hverken klistre eller fedter 

Natcreme eller natmaske: denne natmaske er beroliger huden og gangske god til at balancere huden 
Ofte kan det være nok med den, i så fald du oplever, at have brug for mere fugt så står vores kosmetolog klar med personlig råd til dig også selv om vi har lukket grundet restriktioner lige nu, er det stadig muligt at få vejledning via telefonen.

Serum til sart hud, tør hud eller irriteret hud er IZANEL Copenhagen A-Vitamin serum et sandt vidunder. Mere om den her.

Creme til sart hud der har brug for pleje og beskyttelse og har givet vidunderlige resultater hos vores kunder.

 

Det sidste og nok bedste råd vi har er LED Masken
LED Masken arbejder på forskellige hudtilstande igennem de forskellige lysfrekvenser den kan indstilles til. Denne maske er implementeret i de fleste af vores ansigtsbehandlinger som har givet os og vores kunder de fineste resultater.

God fornøjelse med din hudpleje
Pas på din hud
IZANEL

Skriv et svar