professionel behandler eller makeup artist

IZANEL Copenhagen
Produkter, Behandlinger og Kurser til den professionelle behandler der ønsker at udvikle sig, der ønsker at arbejde med professionelle produkter.

HVORDAN KOMMER DU IGANG?
Som allerede etableret behandler skal du blot oprette en profil her på siden, du vil herfra få åbnet op for yderligere produkter, priser samt kursus beskrivelser.

KURSER:
Vores kurser er altid i små hold, så vi sikre os, at have tid til at sætte dig ind i alt hvad du har brug for, for at komme i gang med dine behandlinger allerede dagen efter dit kursus.

KONTAKT
Kontakt os med de spørgsmål vi ikke har besvaret her på tlf.nr. 41363636

OM IZANEL MAKEUP

IZANEL Makeup er til kvinden der vil have luksuriøse produkter med indhold der giver mening. Med ingredienser som er plejende, fugtende , anti-age og føles som silke på huden, næsten ikke til at mærke at man har noget på.

Hvorfor IZANEL?
IZANEl er sammensat af ingredienser som Hår & Makeup Artisten med glæde kan bruge på sine uge piger. Produkterne er allergi testede på laboratoriet og i salonen på vores kunder med meget sart hud.

De indeholder blandt andet:

Hyaluron, Niacinamid, E-Vitamin, Aloe Vera & Antioxidanter findes på kryds og tværs af vores produkter.

De er :
– Parfumefrie
– Parabenfrie
– Crueltyfree
– Allergivenlige

IZANEL pudderprodukter er bearbejdet i flere omgange, det betyder, at du får de fineste pigmener som sætter sig på huden som silke og efterlader en smuk glød.

LASH LIFT & BROWLIFT

LASH LIFT & BROWLIFT (Brow lamination)

Lash Lift & Browlift er blevet nogle af de mest populær behandlinger
At kunne skabe et “ansigtsløft” med så små behandlinger, der giver så stor effekt, er noget man hurtig falder for.

Disse behandlinger kan være vanedannende 🙂 Og det er der intet at sige til, når man skaber de fantastiske resultater på så kort tid og til priser alle kan være med på. Billeder af vores lift kan ses på vores instagram profil.

IZANEL Copenhagen udbyder også KURSER til dig der endnu ikke udbyder de behandlinger. Kurserne er på forhånd lagt, men løbende kommer der flere datoer. Man er også velkommen til, ringe ind, hvis der er andre datoer, der er bedre passende for jeres virksomhed. Men vent ikke for længe med, at glæde jeres kunder med disse behandlinger.

ONLINE ACADEMY

ONLINE ACADEMY

Vi er fuld gang med at færdiggøre alt materiale der skal til for at du kunne levere onlinekurser i:

 

  • LASH LIFT
  • BROW LIFT
  • LASH ESKTENSIONS
  • HÅROPSÆTNING
  • MAKEUP PRIVAT
  • MAKEUP PROFESSIONEL

En del af kurserne vil kræve afslutning med eksammen samt dokumentation op selvstudierne.
Diplomer udstedes efter alt selvstudie er godkendte eksamener.